Vitamine A

Vitamines zijn een essentiële ondersteuning voor ons lichaam en dragen bij aan een goede gezondheid. Zo is het belangrijk om genoeg vitamine A binnen te krijgen omdat het verschillende belangrijke functies heeft. Care Delta legt uit welke dat zijn en hoeveel vitamine A genoeg is voor jou.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is vitamine A?

Vitamine A is een in vet oplosbare vitamine die je binnenkrijgt via voeding. Je lichaam maakt het ook deels zelf aan. Veel processen worden ondersteund door de inname van vitamine A en daarom is het belangrijk dat je er voldoende van inneemt. Vitamine A is een goede ondersteuning voor je weerstand en afweersysteem, en zorgt voor voldoende witte bloedcellen in je lichaam. De vitamine onderhoudt je gezichtsvermogen en zorgt ervoor dat (ongeboren) kinderen goed groeien. Daarnaast wordt vitamine A regelmatig verwerkt in cosmetica. Het versnelt celvernieuwing, zorgt voor een stralende huid en werkt huidverjongend.

Vitamine A: de voordelen

  • Behoudt gezonde cellen en weefsels
  • Ondersteunt het afweersysteem
  • Zorgt voor een gladde, egale en jonge huid
  • Stimuleert groei bij (ongeboren) kinderen

De juiste dosering vitamine A voor jou

De voordelen doen al vermoeden dat je lichaam vitamine A nodig heeft om goed te functioneren. Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je al heel wat vitamine A binnen. Wil je er zeker van zijn dat je voldoende binnenkrijgt? Schaf de vitamine dan aan in supplementen of vraag de huisarts om een recept voor vitamine A crème. Pas op dat je het niet overdrijft, want een overschot aan vitamine A is minstens net zo ongezond als een tekort. De inname van vitamine A is afhankelijk van je geslacht en leeftijd. Bekijk op basis hiervan hoeveel vitamine A jij nodig hebt en probeer dagelijks rond deze inname uit te komen.

Koop jouw vitamine A bij Care Delta

Vitamines zijn enorm belangrijk! Houd je weerstand en immuunsysteem op peil met vitamine A. Kijk eens in de webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Bestel jouw vitamine A supplementen en wij bezorgen ze snel bij jou thuis. Wil je meer weten over de vitamine of over het gebruik hiervan? Vraag ons gerust om handige tips en adviezen.