Mineralen

Voldoende beweging en evenwichtige voeding zorgen voor een goede gezondheid. Daarnaast help je jouw gezondheid een handje door je voeding aan te vullen met vitaminen en mineralen. Care Delta biedt verschillende mineralen aan die de energiestofwisseling ondersteunen. Ook stimuleren mineralen de ontwikkeling en groei van het lichaam.

1–6 van 6 resultaten

Filter 6 resultaten

Wat zijn mineralen?

Mineralen vind je in de natuur terug in gesteenten. Via de planten en dieren die wij eten, krijgen we met onze voeding kleine hoeveelheden mineralen binnen. En dat heeft een groot voordeel, want voor een goede gezondheid heb je mineralen nodig. Zo spelen onder meer magnesium en calcium een belangrijke rol bij een goede werking van je spieren en zenuwen. Daarnaast zijn deze mineralen goed voor je botten, en ondersteunen ze de overdracht van zenuwprikkels. Verder heb je zink nodig voor een goede werking van het afweer- en immuunsysteem. Ook stimuleert het de gezondheid van je nagels, haar en huid. Deze mineralen zijn daarnaast van belang voor een goede lichamelijke en cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Mineralen: de voordelen

  • Verhogen je weerstand
  • Geven je meer energie
  • Ondersteunen de werking van spieren en zenuwen
  • Zorgen voor gezonde botten
  • Bevorderen gezondheid van nagels, haar en huid

De beste mineralen voor jou

Via je voeding krijg je een kleine hoeveelheid mineralen binnen. In sommige gevallen kan je wel wat extra mineralen gebruiken om tekorten in jouw lichaam te voorkomen. Daarvoor zijn er supplementen. Bijvoorbeeld als je zwanger bent, borstvoeding geeft, hoge sportprestaties levert of (langdurig) medicijnen gebruikt. Ook hebben vegetariërs en veganisten soms baat bij een voedingssupplement. Bij Care Delta vind je een uitgebreid aanbod, waardoor je altijd de beste mineralen voor jouw situatie in huis haalt. Zo stimuleer je jouw eigen gezondheid, normale groei en ontwikkeling.

Koop jouw mineralen bij Care Delta

Mineralen zijn nodig voor het goed functioneren van jouw lichaam. Supplementen zijn ideaal om eventuele tekorten aan te vullen. Bij Care Delta vinden we preventie van klachten en bijdragen aan het beschermen en bevorderen van jouw gezondheid belangrijk. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen bestel je eenvoudig in onze webwinkel. Jouw supplementen bezorgen we snel, zodat je direct aan je gezondheid kan werken. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.