Supplementen

Een gezonde levensstijl met gevarieerde en evenwichtige voeding en voldoende beweging is natuurlijk belangrijk. Toch heb je er vaak profijt van om dit patroon aan te vullen met supplementen die wat extra vitaminen en mineralen bevatten. Care Delta biedt verschillende supplementen aan die jouw weerstand, zenuwen, botten en huid een enorme boost geven.

1–12 van 25 resultaten

Filter 25 resultaten

Het belang van supplementen

Vitamines ondersteunen ons lichaam en dragen bij aan een goede gezondheid. Je voeding, levensstijl, geslacht en leeftijd bepalen jouw vitaminebehoefte. Hoe staat het met jouw dagelijkse vitamine inname, volstaat deze? Supplementen zorgen ervoor dat we de essentiële voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om te functioneren en gezond te blijven, eenvoudig via druppels, capsules  of tabletten kunnen innemen.

Supplementen: de voordelen

  • Verhogen je weerstand
  • Geven je een energie boost
  • Verbeteren het zenuwstelsel
  • Bevorderen ijzeropname
  • Zorgen o.a. voor gezonde botten, tanden en huid

De beste supplementen voor jou

Het aanbod supplementen is tegenwoordig enorm. Hoe weet je waar jouw lichaam baat bij heeft? Over het algemeen is je vitaminebehoefte afhankelijk van allerlei individuele omstandigheden. Wat we wel weten is dat men op latere leeftijd een verhoogde vitamine B2 en vitamine D inname nodig heeft, terwijl bij vegetariërs of veganisten een tekort aan vitamine B12 sneller voorkomt. Ben je in verwachting of heb je (net) een kind? Vitamine A stimuleert de groei bij (ongeboren) kinderen.  Ook goed om te weten: vitamine C is erg gevoelig voor zonlicht en verhitting, waardoor de hoeveelheid die we binnenkrijgen snel afneemt. Onthoud bij de inname van supplementen dat ze dienen als aanvulling, niet als vervanging van groente en fruit.

Koop jouw supplementen bij Care Delta

Vitamines zijn nodig voor het goed functioneren van jouw lichaam. Supplementen zijn ideaal om eventuele tekorten aan te vullen. Bij Care Delta vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen bestel je bij ons heel eenvoudig. Jouw supplementen bezorgen we snel, zodat je gelijk de nodige vitamines kan innemen. Precies waar jij behoefte aan hebt. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.