Voorhoofdthermometer

Op een makkelijke, fijne en vooral hygiënische manier jouw temperatuur meten? Dat doe je met de voorhoofdthermometer. Koorts kan op elk moment toeslaan, en met een thermometer ben je altijd goed voorbereid. Alleen welke thermometer is dan de beste? Care Delta helpt je een eindje op weg.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is een voorhoofdthermometer?

Een voorhoofdthermometer meet jouw lichaamstemperatuur, zoals de naam verklapt, via je voorhoofd. In eerste instantie waren mensen hier nog wat sceptisch over, maar de techniek om contactloos te meten wordt steeds beter en nauwkeuriger. De voorhoofdthermometer werkt met infrarood en meet hoeveel infraroodstraling er van je voorhoofd afkomt. Hoe meer infraroodstraling, hoe warmer je bent en hoe groter de kans is dat je koorts hebt.

Voorhoofdthermometer: de voordelen

  • Gebruiksvriendelijk en snel
  • Comfortabel je temperatuur meten
  • Meest hygiënische thermometer
  • Afval- en kostenbesparend

De beste voorhoofdthermometer voor jou

In ieder huishouden is een thermometer essentieel. De voorhoofdthermometer meet geruisloos en is daardoor handig in gebruik. Zo voer je gemakkelijk een meting uit als je kind slaapt of als iemand niet bij kennis is. Daarnaast gebruik je de voorhoofdthermometer zonder wegwerpkapjes op de sensor, aangezien het apparaat de huid niet raakt tijdens de meting. Dit is erg duurzaam, en bespaart tegelijkertijd ook kosten. Zorg bij gebruik van de hoofdthermometer voor een normale omgevingstemperatuur. Een te hete of te koude kamer kan de nauwkeurigheid van de meting beïnvloeden.

Koop jouw voorhoofdthermometer bij Care Delta

Hecht jij veel waarde aan hygiëne en een nauwkeurige meting? Kies dan voor onze voorhoofdthermometer. Neem eens een kijkje in onze webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Dankzij onze snelle bezorging kun je jouw voorhoofdthermometer binnen de kortste keren gebruiken. Wil je meer weten over thuismeetapparatuur of over het gebruik hiervan? Vraag ons gerust om handige tips en adviezen.