Slimme weegschaal

Ben je jouw ouderwetse, onnauwkeurige weegschaal beu? Overweeg dan om een ‘slimme’ weegschaal aan te schaffen waarmee je jouw spiermassa en vetpercentage scant, je BMI berekent en je vochtgehalte bijhoudt. Deze lichaamsmetingen lees je vervolgens gemakkelijk af in een gezondheidsapplicatie op jouw smartphone.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is een slimme weegschaal?

Je gezondheid draait om veel meer dan alleen je gewicht. Vandaar dat de nieuwste generatie weegschalen, ook wel de slimme weegschaal genoemd, tegenwoordig een stuk meer meet dan enkel je lichaamsgewicht. Denk aan je caloriebehoefte, botmassa, vetpercentage en BMI. Hiermee vorm je een compleet beeld over jouw gezondheid. Op het moment dat je op de weegschaal gaat staan, wordt een kleine stroomimpuls via je voeten door je lichaam gestuurd. Geen zorgen, je voelt hier helemaal niks van. Via WiFi of bluetooth stuurt de slimme weegschaal de gegevens door naar een app die je downloadt op je smartphone. Schommelt jouw vochtgehalte of is het juist stabiel door de tijd heen? Je kunt verschillende veranderingen gemakkelijk bijhouden.

Slimme weegschaal: de voordelen · Is eenvoudig in gebruik

  • Geeft een compleet beeld van je lichaam
  • Koppelt de gegevens gelijk aan een app
  • Slaat gegevens op en maakt vergelijking mogelijk
  • Heeft een strak design

De beste slimme weegschaal voor jou

Slimme weegschalen meten meer dan de klassieke personenweegschalen die hen voor gingen. Wil je jouw gezondheid goed in de gaten houden? Dan is deze slimme weegschaal absoluut van toegevoegde waarde. Vooral de handige koppeling met je smartphone maakt het analyseren van je gezondheid nu nog makkelijker. Zie de weegschaal app als jouw persoonlijke coach die helpt met het verbeteren van je gezondheid. Door jouw progressie bij te houden, ben je gemotiveerder om meer te gaan bewegen en/of gezonder te eten.

Koop jouw slimme weegschaal bij Care Delta

Wil je jouw lichaam beter leren kennen, fitter worden en je voortgang monitoren? Dan beschikt de slimme weegschaal met app over alle functionaliteiten die je zoekt. Kijk eens in de webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. We bezorgen de slimme weegschaal snel bij jou thuis. Wil je meer weten over deze nieuwe gadget of over het gebruik hiervan? Vraag ons gerust om handige tips en adviezen.