Persoonlijke beschermingsmiddelen

De huidige coronacrisis gaat samen met ingrijpende maatregelen op de samenleving en ieders dagelijks leven. Hygiëne is belangrijker dan ooit en je kunt eigenlijk niet meer om de aanschaf van corona preventie productie heen. Bestel jouw persoonlijke beschermingsmiddelen bij Care Delta en bescherm jezelf zo goed mogelijk tegen het coronavirus.

1–8 van 8 resultaten

Filter 8 resultaten

Wat zijn persoonlijke beschermingsmiddelen?

Eenvoudig gezegd verklein je met persoonlijke beschermingsmiddelen de kans om een virus op te lopen. Investeren in preventieve zorgproducten is met de komst van het coronavirus enorm gestegen. Deze producten helpen namelijk in de strijd tegen het coronavirus. Door gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals hygiënische handgel of mondkapjes, draag jij een steentje bij aan verminderde verspreiding van het virus.

Persoonlijke beschermingsmiddelen: de voordelen

  • Verkleinen de kans op een virus besmetting
  • Beschermen anderen tegen het virus
  • Houden je huis en werkplek schoon

De beste persoonlijke beschermingsmiddelen voor jou

Het reinigen van je handen met zeep of handgel is één van de beste preventies. Door geregeld je handen te wassen, verklein je de kans dat je met bacteriën op je hand aan je gezicht zit. Kies daarnaast ook voor (alcohol) desinfectie doekjes of allesreiniger waarmee je oppervlakken schoonmaakt. Doe dit zowel thuis als op je werkplek. Virusdeeltjes blijven namelijk een aantal dagen op oppervlakken zoals deurklinken en trapleuningen zitten. Toetsenborden en bureaus zijn ook plekken waar bacteriën lang op blijven zitten. Een ander peroonlijk beschermingsmiddel is het mondkapje. Door het dragen van een mondkapje verklein je de kans op verspreiding van het virus.

Koop jouw persoonlijke beschermingsmiddelen bij Care Delta

Mondkapjes, handzeep en andere hygiënische producten verkleinen de kans op een virusbesmetting. Het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van Care Delta geeft jou verschillende mogelijkheden. Kijk in onze webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. We bezorgen jouw preventieve zorgproducten snel. Zo verbeter je direct jouw bescherming tegen het coronavirus, en elk ander virus. Wil je meer weten over onze producten of het gebruik ervan? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.