Mondkapjes

De vraag naar mondkapjes is sinds de uitbraak van het coronavirus enorm gestegen. Het dragen van mondkapjes is één van de manieren om verspreiding van zowel het coronavirus als andere virussen tegen te houden. Je bestelt jouw mondmasker in verschillende soorten en maten eenvoudig en snel bij Care Delta.

1–8 van 8 resultaten

Filter 8 resultaten

Wat zijn mondkapjes?

Mondkapjes bieden bescherming tegen bacteriën en virussen. De term mondneusmasker is eigenlijk beter, want door het masker over zowel je mond als neus te dragen, worden vochtdruppels uit je longen tegengehouden. Hierdoor vermindert de verspreiding van ziekteverwekkers. Dankzij de twee touwtjes of elastiekjes achter je oren blijft het mondneusmasker op zijn plek zitten. Zo loop je zelf minder kans op besmetting, maar je beschermt vooral anderen ermee. Dat moet toch een fijn gevoel met zich meebrengen.

Mondkapjes: de voordelen

  • Houden slijmdeeltjes, ook wel aerosolen, tegen bij praten, hoesten of niezen
  • Verminderen de verspreiding van virussen
  • Beperken de besmetting van anderen
  • Zorgen voor bewustwording van het virus

De beste mondmaskers voor jou

Je vindt mondmaskers tegenwoordig in veel meer winkels dan voorheen. Pas hierbij op, want er zitten soms enorme verschillen in de kwaliteit van mondkapjes. En dat terwijl het juist belangrijk is dat een mondkapje betrouwbaar is en ook daadwerkelijk bescherming biedt. Door een professioneel en goed mondmasker te dragen, kies je ervoor om jezelf, maar vooral ook je omgeving te beschermen. In ons assortiment vind je FFP2 mondmaskers die CE gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat ze meer dan 95% van de aerosolen filteren. Hierdoor ben je goed beschermd tegen de virusdeeltjes die mogelijk in de lucht hangen. Wegwerp mondkapjes zijn gemakkelijk en hygiënisch. Gooi ze na gebruik weg en pak bij een volgende keer weer een nieuwe. De effectiviteit van een stoffen mondkapje gaat daarentegen snel verloren als je deze niet wast na gebruik. Ben je juist fan van de stoffen mondkapjes vanwege de printjes en kleuren? Zorg dan dat je ze vaak genoeg wast of kies voor een wegwerp mondmasker in verschillende kleuren, zoals blauw, zwart, grijs en roze.

Koop jouw mondkapjes bij Care Delta

Vandaag de dag mag een mondmasker niet ontbreken in jouw tas. Je bestelt je mondmaskers eenvoudig in onze webshop, waar je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak vindt. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw hygiënische mondmaskers bezorgen we snel, zodat je gelijk gebruik maakt van deze optimale bescherming. Heb je vragen over onze mondkapjes of het gebruik ervan? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.