Infrarood thermometer

Handig en snel meten of jouw lichaamstemperatuur is verhoogd, doe je met een infrarood thermometer. De thermometer werkt praktisch, veilig en het is zelfs mogelijk om een koortsmeting te doen terwijl iemand slaapt of buiten bewustzijn is.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is een infrarood thermometer?

Een infrarood thermometer maakt, zoals de naam al doet vermoeden, gebruik van infraroodtechnologie om de warmte aan het oppervlak of in een holte te meten. De IR-thermometer staat bekend om het uitvoeren van een contactloze meting, waardoor de kans op het doorgeven van infecties minimaal is. Hoe meer infraroodstraling het apparaat oppikt van jouw lichaam, hoe hoger je temperatuur is. Binnen enkele seconden verschijnt op de display een indicatie van jouw lichaamstemperatuur. Is deze hoger dan 38 graden? Dan betekent het dat je koorts hebt.

Infrarood thermometer: de voordelen

  • Snel resultaat
  • Contactloos een meting uitvoeren
  • Eenvoudig af te lezen scherm
  • Voorzien van visueel koortsalarm
  • Zeer hygiënisch in gebruik

De beste IR-thermometer voor jou

De infrarood thermometer is in alle opzichten zeer geschikt. Hij is net zo betrouwbaar als de reguliere thermometers, maar een stuk hygiënischer. Elke meting is geruisloos, voer dus gerust ‘s nachts een koortsmeting uit bij jouw baby of kind. Daarnaast heb je bij deze contactloze meting geen oorfilters nodig. Let bij het gebruik wel op de omgevingstemperatuur. Zorg dat je niet in een te hete of te koude kamer zit, zo minimaliseer je de invloed van de omgeving op de nauwkeurigheid.

Koop jouw infrarood thermometer bij Care Delta

Iedere thermometer meet praktisch en nauwkeurig jouw temperatuur, maar hoe fijn is het als je dit op een extra hygiënische manier kan doen? Een infrarood thermometer is de oplossing! Kijk eens in onze webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Dankzij onze snelle bezorging kun je jouw infrarood thermometer binnen de kortste keren gebruiken. Wil je meer weten over thuismeetapparatuur of over het gebruik hiervan? Vraag ons gerust om handige tips en adviezen.