Hygiëne- en desinfectieproducten

Een gebrek aan persoonlijke hygiëne brengt vervelende gevolgen met zich mee. Dagelijks kom je met verschillende voorwerpen in aanraking die niet allemaal even schoon zijn. Je hebt kans dat je hierdoor een bacterie oppakt en ziek wordt. Bij Care Delta koop je hygiëne- en desinfectieproducten die beschermen tegen ziekteverwekkers.

1–9 van 9 resultaten

Filter 9 resultaten

Wat zijn hygiëne- en desinfectieproducten?

Hygiëne- en desinfectieproducten zijn een onderdeel van persoonlijke hygiëne. De producten helpen bij de verzorging van je lichaam. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan jouw persoonlijke hygiëne om bijvoorbeeld geen ziektes of infecties op te lopen. Denk bijvoorbeeld aan een handgel of desinfectie doekjes. Deze passen ook gemakkelijk in je tas als je op pad gaat. Sommige mensen besteden dagelijks tijd aan hun persoonlijke hygiëne, maar bij anderen ontbreken hygiëne- en desinfectieproducten nog in huis.

Hygiëne- en desinfectieproducten: de voordelen

  • Zorgen ervoor dat ziekteverwekkers niet verspreiden
  • Beschermen jou tegen ziektes of infecties
  • Verbeteren jouw persoonlijke hygiëne
  • Zijn eenvoudig te gebruiken en mee te nemen

De beste hygiëne- en desinfectieproducten voor jou

Veel ziekteverwekkers verspreiden via je handen. Thuis, op werk of in het openbaar vervoer: het zijn allemaal plekken waar je handen dagelijks in contact komen met miljoenen bacteriën. Daarom is handgel één van de belangrijkste artikelen voor jouw persoonlijke hygiëne. Handgel beschermt tegen bacteriën en zorgt voor schone handen. Ook een automatische zeepdispenser houdt je handen schoon. Een zeepdispenser is eenvoudig te gebruiken en kan overal geplaatst worden. Uiteraard helpt het ook om oppervlakken en voorwerpen waar bacteriën zich verzamelen, schoon te houden. Dit doe je bijvoorbeeld met desinfectie doekjes. Deze hygiënische doekjes werken ontsmettend en verwijderen bacteriën.

Koop jouw hygiëne- en desinfectieproducten bij Care Delta

Persoonlijke hygiëne is hard nodig in de huidige samenleving. Met het assortiment van Care Delta voer je dit gemakkelijk op een goede manier uit. Kijk in onze webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Dankzij onze snelle bezorging heb je gauw alles in huis om jouw persoonlijke hygiëne te verbeteren. Wil je meer weten over onze producten of het gebruik ervan? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.