Digitale thermometer

Een hand tegen je voorhoofd is een eerste stap als je denkt dat je koorts hebt, maar meten is weten. Je lichaamstemperatuur wil je daarom zo nauwkeurig mogelijk meten. Met de digitale thermometer weet je snel of je iets onder de leden hebt. Care Delta zet op een rij wat goed is om te weten over de digitale thermometer en heeft de juiste voor jou in het assortiment.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is een digitale thermometer?

Een digitale thermometer, ook wel een elektrische (koorts)thermometer genoemd, is een handig apparaat dat door middel van een elektronische warmtesensor binnen enkele seconden jouw lichaamstemperatuur meet. De afgelopen jaren is de digitale thermometer een stuk populairder geworden vanwege de snelheid waarmee je jouw temperatuur meet. Via je voorhoofd, oor of oksel meet de elektrische thermometer een verandering in weerstand. Jouw temperatuur lees je af op het LCD-display en op basis daarvan trek je de juiste conclusie. Heb je een lichaamstemperatuur van 38°C of hoger? Dan is het een goed idee om een dagje rustig aan te doen en bij ernstige klachten langs de huisarts te gaan voor controle.

Digitale thermometer: de voordelen

  • Snelle temperatuurmeting
  • Eenvoudig te bedienen
  • Gemakkelijk af te lezen
  • Betrouwbare uitkomst
  • Compact en handzaam

De beste digitale thermometer voor jou

Tegenwoordig is het assortiment handige en nauwkeurige thermometers enorm breed. De digitale variant werkt elektronisch en is er in verschillende soorten en maten. Ga je voor een klassiek model dat je oraal, rectaal of onder je oksels gebruikt? Of geef je de voorkeur aan een oor of voorhoofd digitale thermometer? Op je mobiele telefoon of tablet houd je gemakkelijk de temperatuur van je gezin, vrienden of jezelf bij. Je hebt daarbij de mogelijkheid om het verloop van de koorts te monitoren door het bewaren van eerdere metingen. Natuurlijk meet elke thermometer jouw temperatuur, maar kijk ook even naar de responstijd, nauwkeurigheid, grote van het scherm en eventueel een koortswaarschuwing.

Koop jouw digitale thermometer bij Care Delta

Ben je op zoek naar een betrouwbaar meetinstrument waarmee je snel en eenvoudig je lichaamstemperatuur meet? Dan is de digitale thermometer wat je zoekt! Kijk eens in onze webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Dankzij onze snelle bezorging, kun je gelijk de elektrische thermometer testen. Wil je meer weten over thuismeetapparatuur of over het gebruik hiervan? Vraag ons gerust om handige tips en adviezen.