Corona voorkomen

Zonder dat je het door hebt, pik je op een dag verschillende bacteriën en virussen op. Ze zijn overal aanwezig, maar zijn niet zichtbaar met het blote oog. Dit geldt onder andere voor het coronavirus. Hoe kan je toch voorkomen dat je COVID-19 oploopt? Bij Care Delta koop je verschillende producten die je hierbij helpen.

1–6 van 6 resultaten

Filter 6 resultaten

Het belang van corona voorkomen

COVID-19 brengt verschillende klachten met zich mee, zoals koorts, hoesten, vermoeidheid en hoofdpijn. Maar niet iedereen is gelijk van het coronavirus af nadat ze de quarantaineperiode hebben uitgezeten. De kans bestaat dat je enkele maanden of zelfs langer last hebt van de gevolgen van het virus. Klachten als extreme vermoeidheid en concentratieproblemen zijn hierbij gebruikelijk. Genoeg redenen om ervoor dat je zorgen dat je een besmetting met het coronavirus voorkomt.

De beste manieren om COVID-19 te voorkomen

Voorkom een coronabesmetting door geregeld je handen te wassen met zeep. Denk eraan om goed je handpalmen, vingers en polsen te wassen voor zo’n 30 seconden. Houd daarnaast anderhalve meter van andere mensen. Hierdoor verklein je de kans dat je virusdeeltjes inademt als iemand praat, niest of hoest. Regelmatig een raam opzetten is ook belangrijk. Slechte ventilatie zorgt ervoor dat virusdeeltjes blijven hangen, die jij mogelijk binnenkrijgt. Tot slot verklein je de kans op het coronavirus door gebruik te maken van mondkapjes en verschillende corona preventie producten. Zorg bijvoorbeeld dat je altijd handgel bij je hebt en maak oppervlakken dagelijks schoon met hygiënische doekjes.

Koop jouw zorgproducten bij Care Delta

Kort samengevat kan je corona voorkomen door aandacht te besteden aan je persoonlijke hygiëne. De benodigde producten hiervoor koop je bij Care Delta. In onze webshop vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. We bezorgen jouw bestelling snel, zodat je direct de juiste producten in huis hebt om corona te voorkomen. Wil je meer weten over corona voorkomen of het gebruik van onze producten? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.