Bloeddrukmeter

De hoogte van jouw bloeddruk vertelt veel over je gezondheid. Het is daarom verstandig om dit te meten en in de gaten te houden of jouw bloeddruk niet te hoog of te laag is. Bij Care Delta leggen we je graag uit waarom een bloeddrukmeter zo handig is en nemen we je mee in ons aanbod.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is een bloeddrukmeter?

Een bloeddrukmeter meet in een handomdraai de druk waarmee het bloed door je lichaam wordt gepompt. Jouw bloeddruk meet je met een polsbloeddrukmeter of een bovenarmbloeddrukmeter. Een te lage bloeddruk kan zorgen voor duizeligheid, maar een te hoge bloeddruk blijft vaak onopgemerkt. Dat terwijl het gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, zoals een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Met een bloeddrukmeter is het voor iedereen mogelijk om de eigen bloeddruk, of die van een ander te meten.

Een bloeddrukmeter: de voordelen

  • Realistische afspiegeling door meting in een vertrouwde omgeving
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Te gebruiken waar en wanneer het jou uitkomt
  • Tijdbesparend omdat je niet naar de huisarts hoeft
  • Meer controle en verantwoordelijkheid over jouw gezondheid

De beste bloeddrukmeter voor jou

Voor een goede gezondheid is je bloeddruk meten erg nuttig, maar welke bloeddrukmeter werkt voor jou het beste? Het is van belang dat een bloeddrukmeter de boven- en onderdruk meet. Vind je het fijn om een aantal metingen terug te kijken? Kies in dat geval voor een bloeddrukmeter met een groter geheugen. Ben je bang dat je jouw pols te veel beweegt tijdens het meten, dan is een bovenarmbloeddrukmeter voor jou de oplossing.

Koop jouw bloeddrukmeter bij Care Delta

Regelmatig je bloeddruk meten zorgt ervoor dat je er op tijd bij bent als jouw bloeddruk zich buiten de veilige waarden begeeft. Je kunt dan gelijk de nodige acties ondernemen. Kijk eens in onze webshop voor een compleet aanbod aan gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. We bezorgen jouw bloeddrukmeter snel, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt. Wil je meer weten over de bloeddrukmeter of het gebruik hiervan? Vraag ons gerust om handige tips en adviezen.