Meten & Voorkomen

Het is fijn om zelf grip te hebben op je gezondheid. Controleer bijvoorbeeld regelmatig je bloeddruk of zuurstofgehalte. Zelf je gezondheid meten en bijhouden is goed voor je eigen gemoedsrust, maar ook kun je preventief verergering van klachten voorkomen. Met de thuismeetapparatuur van Care Delta doe je dit gemakkelijk en snel.

1–12 van 26 resultaten

Filter 26 resultaten

Het belang van thuis meten

Om inzicht te krijgen in je gezondheid, en gezondheidsklachten te voorkomen, is het belangrijk dat je regelmatig zelf een meting doet. Zo achterhaal je koorts heel eenvoudig met een thermometer en meet je het zuurstofgehalte in je bloed met een zuurstof-/saturatiemeter. Een thuismeting is fijn, omdat je direct weet hoe jouw lichaam er op dat moment aan toe is of bijvoorbeeld als voorbereiding op een gesprek met de (huis)arts. Regelmatig meten helpt ook om ernstige gezondheidsproblemen voor te zijn, of zelfs te voorkomen. Het is ook prettig om de meting rustig in je eigen omgeving te doen, eventueel op vaste momenten. Op die manier krijg je betrouwbare waarden. Thuismeetapparatuur is geen vervanging van een doktersbezoek, maar wel een goede aanvulling.

Thuismeetapparatuur: de voordelen

  • Nauwkeurig meten van belangrijke waarden
  • Direct inzicht in je gezondheid
  • (Ernstige) gezondheidsproblemen voorkomen
  • Tijdig op de hoogte van eventuele verslechtering
  • Mooie voorbereiding op een doktersbezoek

De beste meetinstrumenten voor thuis

Veel mensen controleren graag zelf hun waarden met thuismeetapparatuur. Een thermometer hoort dan ook thuis in elk badkamerkastje. Zo meet je snel of je (klein)kinderen, partner of jijzelf koorts of verhoging hebben. Ben je vaak vermoeid of heb je een verhoogd risico op hart- en vaatziektes? Met een bloeddrukmeter check je snel of je een verhoogde bloeddruk hebt. Op die manier ben je er snel bij als een verslechtering te zien is in de waarden. Zo kan je zelfs (ernstige) gezondheidsproblemen voorkomen. Eigen metingen zijn ook ideaal om het effect van medicijnen in de gaten te houden. En ben je veel bezig met je conditie? Een zuurstof- of saturatiemeter controleert het zuurstofpercentage in je bloed. Zo voorkom je dat je te hard van stapel loopt en je zuurstofpercentage snel daalt.

Koop jouw thuismeetapparatuur bij Care Delta

Wil jij je gezondheid zelf in de gaten houden, zodat je meteen op de hoogte bent van eventuele veranderingen en problemen kunt voorkomen? Onze thuismeetapparatuur is gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en geeft je direct meer inzicht. Bij Care Delta vinden we preventie van klachten en bijdragen aan het beschermen en bevorderen van jouw gezondheid belangrijk. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen bestel je eenvoudig in onze webwinkel. Jouw meetproducten bezorgen we snel, zodat je direct weet in welke conditie jouw lichaam verkeert. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt of afleest? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.