Gehoorbescherming

Wanneer je regelmatig wordt blootgesteld aan schadelijke geluiden, heb je grotere kans op blijvende gehoorschade. Voorkom dit door zuinig te zijn op je gehoor en deze goed te beschermen. Bij Care Delta bestel je de beste gehoorbescherming die bij jou past.

1–12 van 17 resultaten

Filter 17 resultaten

Waarom is gehoorbescherming zo belangrijk?

Dagelijks kom je in aanraking met verschillende (harde) geluiden. Misschien fiets je langs een drukke weg, rijd je op een motor, werk je in een luidruchtige omgeving of ga je regelmatig naar een concert of festival. Veel van deze geluiden zijn minimaal 80 decibel, het geluidsniveau waar je blijvende gehoorschade van kan oplopen. Daarnaast kan je op lange termijn last krijgen van tinnitus, oftewel een piep of suizen in je oren. Het is daarom belangrijk om je gehoor preventief te beschermen met de juiste gehoorbescherming.

Gehoorbescherming: de voordelen

  • Beschermt je gehoor tegen schadelijke geluiden
  • Voorkomt permanente beschadiging en klachten
  • Helpt met concentreren of slapen
  • Is eenvoudig af te stemmen op jouw situatie
  • Is compact mee te nemen op reis

De beste gehoorbescherming voor jou

Om je gehoor zo goed mogelijk te beschermen, kies je de gehoorbescherming die bij jouw situatie past. Je hebt keuze uit verschillende soorten pasvormen, geluidsfilters en demping. Zo heb je universele oordoppen met geluidsfilters die toegespitst zijn op slapen, vliegtuigreizen, motorrijden of concerten. Kom je vaker in aanraking met harde geluiden? Dan is het slim om oordoppen op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat jouw gehoorbescherming de ideale pasvorm heeft, de gepaste demping geeft en jouw gehoor optimaal beschermt. Verder zijn er oordoppen- en kappen speciaal voor kinderen van verschillende leeftijden. Handig voor in de speeltuin, gymzaal of het zwembad.

Koop jouw gehoorbescherming bij Care Delta

Wil jij je gehoor beschermen in het verkeer, tijdens een concert, bij het klussen of in een andere situatie? Je bestelt je gehoorbescherming eenvoudig en snel bij Care Delta, want bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Ben je er niet zeker van welk product je nodig hebt of hoe je het gebruikt? Vraag ons dan gerust om vrijblijvend advies.