Blauw licht bril

Door lang naar een beeldscherm te kijken, raken je ogen vermoeid. Bovendien zorgt het blauwe licht dat van een beeldscherm afkomt ervoor dat je moeilijker in slaap valt. Vermoeidheid heeft vervolgens een negatief effect op je gezondheid. Een blauw licht bril beschermt je ogen direct tegen dit schadelijke licht en voorkomt dergelijke problemen.

1–12 van 12 resultaten

Filter 12 resultaten

Wat is een blauw licht bril?

Een blauw licht bril heeft een ingebouwd blauw licht filter. Het beschermt je ogen tegen schadelijk blauw licht dat van beeldschermen afkomt. Ideaal als je voor het slapen gaan nog even op je telefoon zit, tv-kijkt of op je laptop werkt. Langdurige blootstelling aan blauw licht zorgt namelijk voor vermoeide ogen. Daarnaast heeft het een negatief effect op de melatonine-aanmaak, waardoor je moeilijker in slaap valt. Dit kan minder concentratievermogen, hoofdpijn en slaapstoornissen tot gevolg hebben. Met een blauw licht bril voorkom je zulke problemen.

Blauw licht bril: de voordelen

  • Helpt branderige, droge ogen en hoofdpijn voorkomen
  • Minder lichtschittering en een scherper contrast
  • Houdt direct blauw licht tegen
  • Comfortabel door weinig drukirritatie
  • Leverbaar met sterkte

Een blauw licht bril voor het hele gezin

Blauw licht kan schadelijk zijn op elke leeftijd. Het is dus belangrijk dat je niet alleen jouw ogen beschermt, maar ook die van je kinderen. Daarom is de blauw licht bril ook verkrijgbaar in een kinderformaat. Geef de bril gerust mee naar school, want hij is gemaakt van stevig materiaal en bijna niet kapot te krijgen. Draag je normaal gesproken een bril? Speciaal voor jou zijn er blauw licht brillen op sterkte zodat je tijdens het computeren en tv-kijken scherp blijft zien.

Koop jouw blauw licht bril bij Care Delta

Heb je vaak vermoeide ogen, slaapproblemen of krijg je snel hoofdpijn? De kans is groot dat het blauwe licht in beeldschermen de oorzaak is. Bestel daarom een blauw licht bril eenvoudig bij Care Delta en merk direct het effect. Bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw blauw licht bril bezorgen we snel, zodat je hem direct kunt dragen. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.