Horen & Zien

Onze oren en ogen zijn van onschatbare waarde, maar door ouderdom of omgevingsfactoren kunnen de prestaties minder worden. Met de producten van Care Delta bescherm en verzorg je jouw oren en ogen optimaal. Zo blijf je helder zien en scherp horen.

1–12 van 81 resultaten

Filter 81 resultaten

Het belang van goed horen en zien

Met onze vijf zintuigen (horen, zien, ruiken, proeven en voelen) doen we bewuste waarnemingen. Ze vormen een brug tussen ons en de omgeving. We zijn in staat om met andere mensen in contact te komen, reageren op wat er om ons heen gebeurt en passen ons aan omstandigheden aan. Zintuigen beschermen ons ook tegen mogelijk gevaar. Hoe belangrijk onze zintuigen zijn, merk je pas echt als er een niet goed meer werkt. Wees er dus zuinig op en geef ze de verzorging die ze verdienen.

Goed horen en zien: de voordelen

  • In contact blijven met anderen
  • Tijdig reageren op wat er om je heen gebeurt
  • Snel aanpassen aan omstandigheden
  • Optimaal genieten van kleuren en geluiden
  • Goede bescherming tegen potentieel gevaarlijke situaties

De beste producten voor jouw oren en ogen

Je zintuigen beschermen is een must, ongeacht je leeftijd. Daarom heeft Care Delta slimme producten in het assortiment waarmee mensen in elke leeftijdscategorie hun oren en ogen kunnen beschermen. Zo bieden we alles aan op het gebied van gehoorapparaten: van batterijen tot reinigingsproducten om de apparaten in optimale conditie te houden. Kom je wel eens op een feestje? Met de juiste gehoorbescherming voorkom je blijvende schade en een vervelende piep in je oren. Of kijken jij en je kids veel naar beeldschermen? Draag dan eens een blauw licht bril. Hiermee zijn vermoeide ogen en hoofdpijn verleden tijd.

Koop jouw producten bij Care Delta

Merk je dat jouw oren en/of ogen achteruitgaan? Of wil je beschadiging voorkomen? Met de producten van Care Delta krijgen jouw oren en ogen de verzorging die ze verdienen. Bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Bestellen is heel eenvoudig en jouw producten bezorgen we snel, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Precies waar jij behoefte aan hebt. Wil je meer informatie over hoe je het product gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.