Wake up light

Vind jij het moeilijk om ‘s ochtends wakker te worden? Sta je met een vermoeid gevoel op terwijl je wel goed geslapen hebt? Dan word je waarschijnlijk op het verkeerde moment wakker. Een wake-up light meet jouw slaap en zorgt dat je op het juiste moment geleidelijk ontwaakt.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is een wake-up light?

Een wake-up light, ook wel een wake-up light wekker genoemd, is een lichtwekker die je rustig wakker maakt. Dat gebeurt op het moment dat je slaap het lichtst is. Vanaf 30 minuten voorafgaand aan jouw alarmtijd, neemt de lichtbron langzaam in sterkte toe. Zie het als een zonsopkomst in je slaapkamer. Hiermee bereidt jouw lichaam zich voor op het wakker worden. Doordat het licht langzaam van rood naar felgeel verandert, begin je de dag een stuk rustiger. Zo voel jij je gedurende de dag een stuk fitter.

Wake-up light: de voordelen

  • Maakt je op een natuurlijke manier wakker
  • Wekt op het juiste moment
  • Geeft overdag meer energie
  • Heeft opties voor muziek en geuren
  • Is ook te gebruiken als nachtlamp

De beste wake-up light voor jou

Geleidelijk wakker worden kan naast licht ook met geluiden en geuren. Daarom zijn er wake-up lights die je koppelt aan je smartphone of tablet met behulp van een app. Zo val je in slaap met je favoriete nummer en word je wakker met fluitende vogels. De keuze is aan jou! Diezelfde app meet gedurende de nacht jouw slaapcyclus, bewegingen, luchtvochtigheid, temperatuur, storende geluiden en het licht in de slaapkamer. Op basis hiervan krijg je ‘s ochtends advies over hoe je nog beter kunt slapen. Geef je de voorkeur aan een bepaalde geur? Speciaal voor jou zijn er wake-up lights die ontspannende geuren verspreiden.

Koop jouw wake-up light bij Care Delta

Krijg jij een ochtendhumeur omdat de wekker je abrupt wakker maakt? Gun jezelf een wake-up light waarmee je rustig in slaap valt en prettig wakker wordt. Je bestelt hem eenvoudig bij Care Delta, want bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw wake-up light wekker bezorgen we snel, zodat opstaan voortaan een stuk gemakkelijker is. Ben je er niet zeker van hoe je het product instelt of gebruikt? Vraag ons dan gerust om tips en vrijblijvend advies.