Kussens

Veel mensen hebben last van rugklachten, kniepijn of een zere nek. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een blessure of een verkeerde werk- of slaaphouding. Of stimuleer preventief een goede nachtrust en comfortabele houding met een goed kussen. Met de verschillende kussens van Care Delta verminder of voorkom je klachten tijdens het zitten, liggen en slapen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat voor kussens kan je gebruiken?

Knie- en nekkussens zijn speciaal gemaakt om goede ondersteuning te bieden voor het lichaam. Zo houdt een kniekussen je knieën bij elkaar, waardoor de druk op je kniegewrichten vermindert. Een nekkussen vult de ruimte tussen de nek en schouders op. Dit zorgt voor een comfortabele houding, bijvoorbeeld in de auto of het vliegtuig geeft de zachte, soepele vulling fijne ondersteuning. Tijdens warme zomernachten wissel je jouw huidige kussen gemakkelijk in voor een koelkussen die ervoor zorgt dat je fris en zonder hoofdpijn wakker wordt. Onze kussens zijn geschikt voor iedereen. Ook als je geen klachten ervaart, is een goede ondersteuning belangrijk. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Een kussen gemaakt van traag schuim is hiervoor een aanrader.

Kussens: de voordelen

  • Ontlast spieren tijdens het slapen
  • Vermindert pijn aan onderrug, knieën en nek
  • Zorgt voor een betere en natuurlijke houding
  • Biedt comfort en ondersteuning

De beste kussens voor thuis

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Neem je vaak de verkeerde houding aan tijdens het slapen of heb je last van knie- heupklachten? Dan is het gebruik van een orthopedisch kniekussen heel geschikt om automatisch de juiste slaaphouding aan te nemen. Ook een traag schuim kussen zorgt ervoor dat je optimaal wordt ondersteund. Dit memory foam kussen wordt zacht door jouw lichaamswarmte en neemt hierdoor de contouren van jouw lichaam aan. Zo lig je eenvoudig in de juiste ergonomische slaaphouding die jouw slaapkwaliteit en nachtrust stimuleert. Ook moet je letten op een goede positie van je hoofd, dit doe je bijvoorbeeld met een vlinderkussen. Daarnaast zorgt ons vlinderkussen van koper ook nog eens voor de regeneratie van je huid. Zoek je ondersteuning voor jouw nek? Dan raden we een fijn nekkussen aan. Je kunt een nekkussen kopen voor in bed, maar ook zijn nekkussens heel handig op reis.

Koop jouw kussens bij Care Delta

Wil jij je houding verbeteren, minder pijnklachten ervaren en altijd de juiste positie aannemen tijdens het slapen of onderweg? Ons assortiment kussens geeft jou verschillende mogelijkheden. Bij Care Delta vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Bij Care Delta vinden we preventie van klachten en bijdragen aan het beschermen en bevorderen van jouw gezondheid belangrijk. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen bestel je eenvoudig in onze webwinkel. Jouw gewenste kussen bezorgen we snel, zodat je er direct van geniet. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt of wat voor jou de beste keuze is? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.