Beenkussen

Heb jij last van je benen, rug, knieën of heupen? Bijvoorbeeld door een blessure, wond of na een operatie? Bij Care Delta vind je ondersteunende beenkussens die jouw herstel bevorderen en klachten verlichten. Zo slaap je een stuk comfortabeler.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat
  • Voordeelpakkers

Wat is een beenkussen?

Beenkussens vallen onder de categorie positioneringskussens. Met zo’n kussen leg je jouw been in een bepaalde positie zodat het beter ontspant. Een blessure, breuk, kneuzing of wond herstelt op deze manier sneller. Door je benen te positioneren krijgen ook je knieën, heupen en rug de juiste ondersteuning zodat klachten verminderen. Daarnaast werken beenkussens preventief, bijvoorbeeld om vochtophoping in je benen te voorkomen.

Beenkussen: de voordelen

  • Geeft de juiste ondersteuning in bed, de stoel of op de bank
  • Helpt de genezing te versnellen
  • Verlicht pijnklachten
  • Maakt liggen en zitten een stuk comfortabeler
  • Zorgt voor een betere nachtrust

Het juiste beenkussen voor jouw klacht

Er bestaan verschillende soorten beenkussens met ieder zijn eigen werking. Zo zorgt een kniekussen ervoor dat zijslapers geen drukplekken voelen omdat hun benen evenwijdig van elkaar blijven. Ook neemt de spanning op de heupen af. Een fijne oplossing voor mensen met heupklachten of na een heupoperatie. Heb je vermoeide benen, spataderen of een slechte doorbloeding? De ergonomische vorm van een beenkussen zorgt voor een goede ondersteuning over de hele lengte en helpt deze klachten verminderen. Ook als je zwanger bent, biedt een beenkussen aangename verlichting bij opgezette benen.

Koop jouw beenkussen bij Care Delta

Jouw benen brengen je overal naartoe. Gun ze daarom de ontspanning die ze verdienen met een beenkussen. Bestellen is bij Care Delta heel eenvoudig, want bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw beenkussen bezorgen we snel, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Precies waar jij behoefte aan hebt. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en vrijblijvende adviezen.