Aroma diffuser

Heb jij moeite met in slaap vallen en/of wakker worden? Met een aroma diffuser beleef je een optimale ontspanning en komen al je zintuigen tot rust. Zo val je gemakkelijker in slaap en word je uitgerust wakker.

1–4 van 4 resultaten

Filter 4 resultaten

Wat is een aroma diffuser?

Een aroma diffuser, ook wel een elektrische geurverspreider genoemd, is een slim apparaat dat rustgevende geuren verspreidt. De geuren jasmijn, lavendel of oranjebloesem helpen je om gemakkelijker in slaap te vallen en op het juiste moment wakker te worden. Zo begin je uitgerust en fris aan een nieuwe dag. Het installeren van de aroma diffuser is heel eenvoudig. Je plaatst een geurcassette naar keuze en water is niet nodig. Zodra de aroma diffuser registreert dat je in slaap bent gevallen, stopt het apparaat met geur verspreiden. Is de cassette op? Dan vervang je hem gemakkelijk met de navulverpakkingen in onze webshop.

Diffuser met aroma: de voordelen

  • Beter uitgerust lichaam en geest
  • Laat je op het juiste moment wakker worden
  • Geen water nodig
  • Navulbaar
  • Niet schadelijk voor mensen en dieren

Personaliseer je nachtrust

Naast de standaard aroma diffusers zijn er elektrische geurverspreiders met functies die bijdragen aan een nog beter uitgerust lichaam en geest. Zo heb je aroma diffusers die behalve geuren, ook rustgevende geluiden en kleuren verspreiden. Je regelt het eenvoudig met je smart device dat als afstandsbediening fungeert. Heb je zelf muziek waar je rustig van wordt? Met de Bluetooth functie creëer je jouw eigen zen moment. Daarnaast zijn er aroma diffusers die je kunt koppelen aan je smartphone of tablet. Zo krijg je meer inzicht in hoe je slaapt (hartslag, ademhaling, bewegingen en slaapcyclus) en zie je in de app hoe je nog beter kunt slapen.

Koop jouw aroma diffuser bij Care Delta

Een goede nachtrust is essentieel om fris aan de dag te beginnen. Gun jezelf optimale ontspanning en bestel een aroma diffuser met jouw favoriete geur eenvoudig bij Care Delta. Bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw elektrische geurverspreider bezorgen we snel, zodat je direct een betere nachtrust ervaart. Precies waar jij behoefte aan hebt. Ben je er niet zeker van hoe je het product in elkaar zet? Of hoe je het gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.