• Compleet aanbod
  • Slimme oplossingen
  • Snel geleverd

Optimaal slapen met deze handige tips

Vraag een specialist wat belangrijk is om gezond te leven en diegene zal u vertellen dat niet alleen gezond eten en sporten van belang is, maar ook voldoende slaap. Natuurlijk is een keertje een slechte nacht niet rampzalig, maar zodra het structureel wordt dan zult u er fysiek en mentaal hinder van ondervinden. Gelukkig hebben

Lees verder

Thuis sporten: ontdek de mogelijkheden!

De coronatijd maakt het lastig om naar de sportschool of sportclub te gaan. En dat terwijl het essentieel is dat je voldoende beweging hebt. Maar wist je dat er heel veel mogelijkheden zijn om thuis te sporten? Nog meer dan je misschien in eerste instantie denkt. En daar heb je niet eens heel veel ruimte

Lees verder

Voordelen FFP2 mondkapjes

FFP2 mondkapjes nemen aan populariteit toe. Medewerkers, bezoekers en patiënten in ziekenhuizen moeten ze steeds vaker dragen en in Duitsland zijn deze mondkapjes ondertussen verplicht in winkels en in het openbaar vervoer. Maar wat houdt een FFP2 mondkapje precies in en wat is het verschil met andere mondkapjes?

Kerst mondkapjes

Speciaal voor de decemberdagen zijn er feestelijke kerst mondkapjes verkrijgbaar. Met behulp van deze niet-medische, herbruikbare en verstelbare mondkapjes met leuke prints kun je het kerstgevoel extra uitdragen. Want waarom zou je voor een effen mondkapje gaan, als je ook zo’n leuk mondkapje voor kerst kunt kopen? Ook leuk om weg te geven!

Mondkapjes verplicht? Houd hier rekening mee

Vanaf 1 december geldt de mondkapjesplicht minimaal drie maanden. Waar moet je rekening mee houden wanneer mondkapjes verplicht zijn? In dit artikel geven we meer informatie.

De voordelen van wegwerp mondkapjes

Momenteel wordt dringend geadviseerd om een mondkapje te dragen op openbare plekken. Rutte heeft aangekondigd dat er een mondkapjesplicht zal komen, maar wanneer is nog niet zeker. In een eerder artikel hebben we 5 veelgestelde vragen over mondkapjes behandeld. Nu komen er steeds meer vragen over het dragen van wegwerp mondkapjes of een stoffen mondkapje.

Lees verder