Yoga mat / fitness mat

Bij fitness en yoga doe je vaak grondoefeningen. Hoe fijn is het dan om een zachte ondergrond te hebben? Met een fitnessmat of yogamat voer jij (buikspier)oefeningen comfortabel uit. Waar je ook bent. In de sportschool, in het park of gewoon thuis.

1–2 van 2 resultaten

Filter 2 resultaten

Wat is een fitnessmat?

Een fitness- of yogamat gebruik je ter ondersteuning bij het uitvoeren van (grond)oefeningen. De mat is gemaakt van schuimrubber en voelt zacht aan. Zo krijg je voldoende demping en ondersteuning om het maximale uit je workout te halen. Sport je thuis op een gladde vloer? Dan zorgt de (anti-slip) fitnessmat voor extra grip en stabiliteit. Zowel de onder- als bovenzijde is voorzien van anti-slip, zodat je stabiel blijft tijdens je oefening en gemakkelijk van houding wisselt. Daarnaast is sporten op een yogamat een stuk hygiënischer, zeker wanneer je flink aan het zweten bent.

Fitnessmat: de voordelen

  • Zorgt voor optimale demping en ondersteuning
  • Biedt extra grip door anti-slip
  • Reinig je hygiënisch en gemakkelijk
  • Is zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Neem je gemakkelijk mee

De perfecte fitness- of yogamat voor jou

Fitness- en yogamatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en dikten. Wil je een sterke verbinding met de vloer voelen? Kies dan voor een dunne yogamat. Ga je vooral buikspieroefeningen doen? Daar zijn onze fitnessmatten heel geschikt voor. Deze zijn vaak dikker dan yogamatten en voelen daardoor wat steviger aan. Al onze matten hebben één ding gemeen: je rolt ze gemakkelijk op door het soepele materiaal. Ideaal als je onderweg bent naar je favoriete sportles, of als je de mat snel wilt opbergen.

Koop jouw yogamat bij Care Delta

Een goede fitness- of yogaoefening begint met de juiste fitnessmat. Die bestel je eenvoudig bij Care Delta, want bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw fitness- of yogamat bezorgen we snel, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Precies waar jij behoefte aan hebt. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt of schoonmaakt? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.