Fitnessbal

Met een fitnessbal of yogabal ondersteun je de training van verschillende spiergroepen. Het is een ideaal hulpmiddel als je aan de slag wilt met core training, balansoefeningen of revalidatie. Bij Care Delta bestel je de fitnessbal die bij jouw lengte past, zodat jij lekker kan gaan bewegen.

1–1 van 1 resultaat

Filter 1 resultaat

Wat is een fitnessbal?

Een fitnessbal, ook wel bekend als yogabal of oefenbal, is een opblaasbare bal die je gebruikt tijdens het sporten. Er zijn veel oefeningen die je met een fitnessbal kan doen, waardoor je verschillende spiergroepen versterkt. Denk bijvoorbeeld aan buik-, rug-, been- en armspieren. Een oefenbal is hierdoor zeer geschikt om te gebruiken tijdens je pilates les, core training en/of balansoefeningen. Daarnaast is het een veel gebruikt hulpmiddel in revalidatie en is het mogelijk om een fitnessbal als (bureau)stoel te gebruiken.

Oefenbal: de voordelen

  • Biedt de mogelijkheid om verschillende spiergroepen te trainen
  • Past goed in een revalidatietraject
  • Is afgestemd op jouw lengte en gewicht
  • Gebruik je op meerdere plekken: thuis, in de sportschool of op kantoor

De beste fitnessbal voor jou

Fitnessballen heb je in verschillende maten. Kies het juiste formaat om de fitnessbal precies af te stemmen op jouw lengte. Voor personen tot 1,65 meter is een oefenbal van 55 cm het meest geschikt (maat S). Heb je een lengte tussen de 1,65 en 1,78 meter? Dan kies je voor een fitnessbal van 65 cm (maat M). Een oefenbal van 75 cm (maat L) is tot slot geschikt voor personen langer dan 1,78 meter. Wil je je fitnessbal ook afstemmen op jouw gewicht? Blaas hem dan zelf harder op of laat hem gemakkelijk leeglopen.

Koop jouw yogabal bij Care Delta

Wil jij lekker bewegen en zoek je een handig hulpmiddel voor jouw spier- of balanstraining? Ontdek dan nu de fitnessbal van Care Delta en krijg deze snel thuis bezorgd. In onze webshop vind je een compleet aanbod van gecertificeerde en uitgebreid geteste producten. Op het gebied van bewegen, maar ook in de categorieën horen, zien, meten en verzorgen. Heb je vragen over onze producten of het gebruik ervan? Wij geven je graag handige tips en vrijblijvende leefstijladviezen. Neem gerust contact met ons op!