Braces

Jouw lichaam krijgt soms veel te verduren. Extra ondersteuning en comfort is op zo’n moment erg fijn. Bijvoorbeeld bij een enkelverzwikking, whiplash of als je last hebt van reuma. Bij Care Delta bestel je braces en sportbraces van hoge kwaliteit die jouw herstel bevorderen en de klachten verminderen. Zo kun jij lekker blijven bewegen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is een brace?

Een brace is een verstevigde, elastische bandage die steun geeft aan gewrichten of lichaamsdelen. Bijvoorbeeld als je last hebt van een verrekking, verstuiking, verdraaiing of als je herstellende bent van een operatie. Door het dragen van een goede brace beperk je een gewricht in het maken van bepaalde bewegingen. Een brace zorgt namelijk voor een specifieke druk. Hiermee ontlast je het gewricht en dat bevordert het herstel. Zo ben jij sneller van je klachten af. Braces en sportbraces geven je ook meer stabiliteit tijdens het bewegen en verlichten de pijn. Daarmee stap je een stuk zelfverzekerder de deur uit.

Brace: de voordelen

  • Helpt de genezing te versnellen
  • Voorkomt dat blessures erger worden
  • Helpt ongewenste bewegingen te voorkomen
  • Laat normale bewegingen zoveel mogelijk toe
  • Geeft extra zekerheid en vertrouwen

Een passende brace voor elk lichaamsdeel

Bewegen is natuurlijk heel goed voor ieders lichaam en geest, maar de kans op een blessure is aanwezig. Als dat je overkomt, dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Ook wanneer je last hebt van een aandoening zoals reuma of artrose. Bij Care Delta vinden we het belangrijk dat iedereen die dat wil, lekker kan blijven bewegen. Daarom vind je bij ons braces en sportbraces in allerlei soorten en maten. Van braces voor je nek en rug, tot braces voor je pols, vinger, enkel en knie. Zo krijg jij altijd de juiste steun, welke move je ook maakt!

Koop jouw ideale brace bij Care Delta

Ieder lichaam is anders, dus ook dat van jou. Als jij op advies van een specialist (bijv. een fysiotherapeut) op zoek bent naar een brace, dan bestel je die eenvoudig bij Care Delta. Bij ons vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw enkelbrace, kniebrace of polsbrace bezorgen we snel, zodat je hem direct kunt dragen. Precies waar jij behoefte aan hebt. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.