Bewegen

Ben jij van plan om meer te gaan bewegen? Dan heb je de eerste stap gezet! Care Delta biedt de beste sportartikelen om je verder op weg te helpen en het maximale uit jouw workout te halen. Of je nu lekker eind gaat wandelen, aan de slag gaat met spieropbouw of begint met revalideren na een blessure.

1–11 van 11 resultaten

Filter 11 resultaten

Het belang van genoeg beweging

Een goede gezondheid krijgen en behouden, begint bij regelmatig bewegen. Je verbrandt niet alleen calorieën, je krijgt ook een beter humeur, bent productiever en het verkleint de kans op (chronische) ziektes. Maar wat betekent voldoende beweging? Voor volwassenen geldt dat ze 2,5 uur per week matig intensief (bijv. wandelen, fietsen of zwemmen) tot zwaar intensief bewegen (bijv. hardlopen, voetballen of fitness). Voor ouderen zijn balansoefeningen heel goed, zoals yoga, lunges of op één been staan. Zie de positieve effecten van bewegen als een stijgende lijn: hoe meer je beweegt, hoe beter. Dit geldt ook als je op latere leeftijd start. Aan de slag dus!

Bewegen: de voordelen

  • Meer ontspanning en minder stress
  • Opgewekter humeur en meer energie
  • Kleinere kans op (chronische) ziekten
  • Betere nachtrust
  • Hogere kwaliteit van leven

De beste sportartikelen voor jou

Regelmatig bewegen is een stuk gemakkelijker als je het leuk maakt voor jezelf. Sport daarom met je favoriete muziek, ga het park in, vraag een vriend(in) mee en varieer in sport. Kwalitatieve sportartikelen geven je net dat beetje extra motivatie. Ga bijvoorbeeld op pad met een activity tracker en haal je persoonlijke bewegingsdoelen. Ben je niet gewend om actief te bewegen? Bouw het dan geleidelijk op, bijvoorbeeld met simpele oefeningen op een fitnessmat. Bij Care Delta vinden we het belangrijk dat iedereen die dat wil, lekker kan blijven bewegen. Ook als je een fysieke beperking hebt of slecht ter been bent. Daarom zijn er braces en rollators die de juiste ondersteuning geven om te blijven bewegen.

Koop jouw sportartikelen bij Care Delta

Bewegen verbetert de kwaliteit van leven. Een goede reden om van de bank af te komen en je favoriete sportartikelen erbij te pakken. Bij Care Delta vind je alle preventieve gezondheidsproducten onder één dak. Gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen bestel je bij ons heel eenvoudig. Jouw sportartikelen bezorgen we snel, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Precies waar jij behoefte aan hebt. Ben je er niet zeker van hoe je het product gebruikt of welke het beste bij jou past? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.