Activity trackers

Wil je meer bewegen en kan je daar wel wat extra motivatie bij gebruiken? Bestel een activity tracker met stappenteller, hartslagmeter en/of gps om je bewegingsdoelen te halen! Bij Care Delta heb je keuze uit verschillende soorten activity trackers. Zo kun jij lekker gaan bewegen.

1–4 van 4 resultaten

Filter 4 resultaten

Wat is een activity tracker?

Een activity tracker draag je om je pols en vertelt je precies hoeveel je dagelijks beweegt. Ideaal als je wilt weten of je wel genoeg lichaamsbeweging krijgt op een dag! Zo geeft de ingebouwde stappenteller inzicht in de afstand die je aflegt en de calorieën die je verbrandt. Ook kan je je eigen bewegingsdoelen en trainingen instellen, en tussendoor checken wat jouw voortgang is.
Wat is het verschil tussen een activity tracker en een sporthorloge?
Een activity tracker is vaak smal en subtiel, en draag je alsof het een armbandje is. In vergelijking met een sporthorloge is een activity tracker dan ook comfortabeler om een hele dag te dragen. Verder is een activity tracker gemakkelijk in gebruik en zit het niet in de weg tijdens het fitnessen, hardlopen of andere sportactiviteiten. Een sporthorloge geeft daarentegen meer informatie over je sportprestaties, zoals snelheid en de maximale zuurstofopname van je bloed (VO2 max).

Activity trackers: de voordelen

  • Geeft inzicht in je dagelijkse beweging, slaappatroon, leefstijl en gezondheid
  • Motiveert je om jouw persoonlijke bewegingsdoelen te halen
  • Biedt de mogelijkheid om eigen trainingen in te stellen
  • Is comfortabel om langere tijd te dragen
  • Heeft een mooi, smal design

De beste activity trackers voor jou

Activity trackers heb je in allerlei soorten en maten. Heb je genoeg aan een stappenteller die je motiveert om meer te bewegen? Of wil je je activiteiten nog beter meten met een hartslagmeter en/of gps-sensor? Ook zijn er activity trackers met functies om je slaap in kaart te brengen. Denk hierbij aan je slaappatroon en het aantal uren dat je slaapt. Daarnaast heb je activity trackers die je kunt combineren met een app op je smartphone en koppelen aan je weegschaal. Zo krijg je nog meer inzicht in je gezondheid en leefstijl, en deel je behaalde resultaten gemakkelijk met je omgeving.

Koop jouw activity tracker bij Care Delta

Met een activity tracker behaal je makkelijker jouw bewegingsdoelen. Bestel er nu eenvoudig een bij Care Delta! In onze webshop vind je een compleet aanbod van gecertificeerde en uitgebreid geteste producten op het gebied van horen, zien, meten, verzorgen en bewegen. Jouw activity tracker bezorgen we snel, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Wil je meer weten over hoe je het gebruikt? Vraag ons dan gerust om handige tips en adviezen.